Новини

З днем медичного працівника в Україні

27.07.2024 09:00
7 Новини

Згідно з указом президента України від 13 червня 2023 року, День медичного працівника в Україні відзначають щороку 27 липня. Таке рішення було викликане тим, що українські медики, не повинні мати жодних спільних дат з терористичною росією, яка щодня вбиває мирне населення.

Напередодні свята селищний голова Іван Камінський завітав до КП "Слобожанська центральна лікарня" Слобожанської селищної ради" для привітання медичних працівників. На заході також були присутні начальник Дніпровської районної військової адміністрації В'ячеслав Мамонов, секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода та заступники селищного голови. Музичні виступи подарували всім присутнім талановиті та творчі фахівці Слобожанського центру культурних послуг та Слобожанської мистецької школи. Теплі слова, компліменти та подяки лунали в цей день на адресу медичного персоналу Слобожанської громади.  

У білому халаті чи військовому однострої, у хірургічному костюмі чи форменному одязі працівника швидкої, у цивільному житті чи серед запеклого поля бою — вони рятують людські життя. 

Ця професія є однією з найважливіших, адже здоров’я – головне багатство, робота медичного працівника завжди була і залишається затребуваною і шанованою. В цей день хочеться вкотре сказати слова вдячності та поваги, кожному хто щоденно піклується та лікує, допомагає та підтримує. Своєю невтомною працею медичні фахівці повсякчас демонструють свій професіоналізм, витримку та самовідданість.

Шановні лікарі, фельдшери, медсестри та інші робітники галузі охорони здоров’я вітаємо Вас з професійним святом! Нехай усі ваші добрі справи повертаються до вас сторицею, невичерпної наснаги, людської поваги, справедливої оцінки вашого професіоналізму та міцного здоров’я!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org