Новини

Ремонт електрообладнання у багатоквартирних будинках Слобожанського

26.07.2024 13:46
117 Новини

За підтримки селищного голови, депутатського корпусу Слобожанської селищної ради та зусиллям комунального підприємства «Керуюча компанія «Перспектива» за рахунок коштів місцевого бюджету, успішно завершено роботи з поточного ремонту електрообладнання у багатоквартирних будинках №33 по вулиці Героїв України та №17 по вулиці Слобожанській.

Роботи з модернізації електромереж проводились у рамках реалізації Комплексної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Слобожанської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки з метою покращення безпеки та енергоефективності житлового фонду Слобожанської громади.

За рахунок коштів місцевого бюджету було замінено:
-  Старі й небезпечні кабелі, які з часом зношуються, ізоляція тріскається, що може призвести до коротких замикань та пожеж. 
-  Застарілі автоматичні вимикачі, які не завжди спрацьовували коректно, що ставило під загрозу не лише побутові прилади, але й життя людей. 
-  Обладнання розподільчих шаф, яке було зношене й морально застаріле. 

Складно переоцінити ці роботи з точки зору безпеки: нове електрообладнання значно знижує ризик виникнення пожеж та ураження людей електричним струмом, сучасні автоматичні вимикачі захистять побутові прилади від пошкоджень у разі перепадів напруги, заміна старого й неефективного обладнання на нове дозволить зменшити споживання електроенергії за рахунок зниження втрат у мережі. 

Разом ми робимо нашу громаду безпечнішою, комфортнішою та енергоефективнішою!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org