Культура

Водні баталії в Слобожанській громаді

25.07.2024 15:03
33 Культура

Літо – чудовий час для водних розваг. З настанням гарячих та спекотних днів в Слобожанській громаді відкривається сезон «Водних баталій». Команда Слобожанського центру культурних послуг та спеціалісти місцевих будинків культури організовують різноманітні розваги. Дорослі та малі в кожному населеному пункті громади з радістю обливають один одного за допомогою відер, бризкалок, насосів та кульок з водою. В хід ідуть всі можливі ємності, куди можна набрати воду. А найголовніше – бути мокрим на цьому заході це однозначна запорука успіху. 

Протягом липня водні розваги хвилею пройшли по всій території Слобожанської громади. Всі охочі збиралися на площах біля місцевих будинків культури, або старостатів та ставали до водного бою.

Серйозним підкріпленням у подоланні спеки стали вогнеборці Слобожанської пожежної команди. Струмінь води зі справжнього пожежного брандспойту робив мокрими, але щасливими кожного «водяного» воїна. Найсміливіші мали змогу потримати пожежний пістолет власними руками та на хвилинку відчути себе справжніми пожежниками! Також малечу чекали командні змагання, естафети та спортивні активності. 

Яскраве літо в Слобожанській громаді триває, попереду ще багато цікавого!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org