Новини

Робоча зустріч щодо алгоритму взаємодії з сім’ями СЖО

23.07.2024 11:13
113 Новини

22 липня в Слобожанській громаді відбулась робоча зустріч за участі начальника Дніпровського районного відділу м. Дніпро філії державної установи “Центр пробації” у Дніпропетровській області Ольги Чубарь, її заступниці Вікторії Гайко, начальника служби у справах дітей Слобожанської селищної ради Ольги Діденко та начальника управління соціального захисту населення Слобожанської селищної ради Оксани Яремчук.

Метою наради стало обговорення алгоритму взаємодії уповноважених органів з питань пробації, служб у справах дітей та органів соціального захисту населення щодо надання допомоги не лише неповнолітньому, якого засуджено до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі, а й членам його сім’ї як таким, що потрапили в складні життєві обставини.
Під час зустрічі Ольга Чубарь повідомила про запровадження реалізації пілотного проекту щодо імплементації міжнародних стандартів правосуддя, дружнього до дитини у практичну діяльність в декількох областях.

Також, були опрацьовані покрокові дії та співпраця уповноважених органів при виявленні сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах. Відбулося обговорення організації оцінки потреб дитини, визначення ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення особами, які вчинили кримінальні правопорушеннями у віці 14-18 років та подальший обмін необхідною або нагальною інформацією з вищезазначених питань.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org