Освіта

Діти «Дивосвіту» у світі «Гри-чаклунки»

22.07.2024 12:30
130 Освіта

З 15 по 19 липня у Слобожанському «Дивосвіті» проходив літній тематичний тиждень “У світі гри-чаклунки”.

Понеділок був днем літніх ігор, забав і розваг. Його девізом було: «Улітку кожен день, як свято, бо ігор і розваг багато». В цей день особливу увагу вихованці групи молодшого дошкільного віку «Хвилинка» приділили різноманітним розвагам на подвір’ї садочка. Мильні бульбашки, малювання кольоровою крейдою, рухливі ігри. Але найбільше захоплення в дітей викликали змагання вітрильників, що малеча влаштувала в міні-басейні. Особливо дітей радували те, що вітрильники вони виготовили власноруч із запропонованих заготовок залишкового матеріалу, прикрасивши їх на свій смак малюнками.

Вівторок пройшов під девізом “Ми в сюжетні ігри граємо, гарний настрій завжди маємо”. В цей день особливу увагу приділили сюжетно-рольовим іграм, які займають особливе місце в житті дітей. Улюблена рольова гра маленьких “Хвилинок” – “В лікарні”.  Цікаво було спостерігати, як діти серйозно розповідають про “симптоми” ляльки і просять “лікаря” допомогти її вилікувати.

Середа була днем настільних ігор з девізом “ За столом ми разом граємо, пазли, доміно складаємо”. В цей день у фаворі дітлахів були різноманітні конструктори, мозаїки, пазли та друковані ігри. Вони вчать діяти спільно, домовлятися і взаємодіяти. 

Девізом четверга було «Принесу на виставку іграшку свою, хай усі побачать, як її люблю». В цей день кожен вихованець приніс свою улюблену іграшку, розповів  про неї, показав, як з нею можна гратись і поділився з друзями.

П'ятниця вийшла активною, рухливою та веселою. Адже була присвячена рухливим іграм і пройшла під девізом “У рухливі ігри граємо - про здоров'я пам'ятаємо”.

За таким  же планом пройшов тематичній тиждень у всіх вікових групах: яскраво, насичено та цікаво!..

Не завжди все йшло за планом - повітряні тривоги вносили свої корективи, і всі діти разом з педагогами спускалися в укриття. Але це не завадило малечі повною мірою насолодитися різноманітними іграми і весело та безтурботно провести свій час. 

Педагоги “Дивосвіту” щодня дбають, щоб їх вихованці мали щасливе дитинство, незважаючи на обставини.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org