Новини

Робоча нарада соціального напрямку

18.07.2024 14:05
67 Новини

18 липня в Слобожанській селищній раді під головуванням секретаря селищної ради (виконкому) Людмили Лагоди пройшла робоча нарада із соціальних питань. На зустрічі також були присутні старости та представники соціальної сфери громади: управління соціального захисту населення, комунальний заклад “Центр надання соціальних послуг”; Центр надання адміністративних послуг, Служба у справах дітей.

Метою наради стало обговорення проєкту щодо Порядку обстеження особи/сім’ї/домогосподарства, складання актів і видачі довідок та організації подальшої роботи.

Під час засідання Людмила Лагода звернула увагу на питаннях про надання адміністративних і соціальних послуг у громаді, про дотримання вимог чинного законодавства та наголосила про відповідальність за проведення обстежень, складання актів та видачу необхідних довідок. 

Начальник управління соціального захисту населення селищної ради Оксана Яремчук детально пояснила про умови і механізм дії Порядку здійснення обстеження особи/сім’ї/домогосподарства за різними напрямками потреб, за результатами якого складаються відповідні акти та видаються необхідні довідки.

Також, були опрацьовані випадки життєвих ситуацій, з якими стикаються мешканці та які потребують допомоги шляхом отримання певного акту обстеження чи довідки. По кожному питанню заслухані пропозиції, надані рекомендації та визначено кроки вирішення нагальних проблем під час здійснення обстежень, складання актів та видачі довідок.

Такі зустрічі є корисними задля спільної справи – розвитку та покращення надання послуг у Слобожанській територіальній громаді.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org