Спорт

Перші спортивні збори Слобожанської ДЮСШ

17.07.2024 15:07
55 Спорт

Разом з першими спортивними змаганнями та першими перемогами, вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа Слобожанської селищної ради» нарешті провели свої перші спортивні збори. З 5 по 12 липня в місті Рахів, що на Закарпатті 129 дітей разом зі своїми тренерами та батьками продовжували розвивати свою спортивну майстерність. Футболісти, волейболісти, відділення настільного тенісу та скелелази більше тижня щоденно займалися спортом, надихалися гірськими краєвидами та, звичайно, відпочивали.

Рахів – мальовниче місто у верхів’ях Тиси посеред величних карпатських гір, перлина Закарпатської Гуцульщини, край в центрі Європи та серці Українських Карпат. Завдяки географічному розташуванню, унікальній природі і самобутній гуцульській культурі Рахів відомий як один із найпопулярніших туристично-рекреаційних центрів Західної України.

Програма зборів була насиченою та цікавою. Зокрема, тренування у горах та на воді стали чудовим поєднанням для комплексного розвитку фізичних та психологічних якостей. Адже гори забезпечують інтенсивне фізичне навантаження та сприяють розвитку витривалості, тоді як вода допомагає розслабитися, покращити дихальну функцію та загальний тонус м'язів. Важливої частиною поїздки став розвиток дружніх відносин між спортсменами та можливість краще пізнати один одного.

Зазначимо, що поїздка стала можливою за підтримки Слобожанської селищної ради : 50 % від суми витрат було профінансовано з місцевого бюджету.

З новими емоціями та веселим настроєм малеча вже повернулася додому. Бажаємо Слобожанським спортсменам не зупинятися на досягнутому, нехай ця поїздка стане чудовим приводом для натхнення на майбутні спортивні перемоги.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org