Новини

Завершено роботи з поточного ремонту покрівель ліфтових шахт

15.07.2024 12:21
21 Новини

За підтримки селищного голови, депутатського корпусу Слобожанської селищної ради та зусиллям комунального підприємства "Керуюча компанія "Перспектива" успішно завершено роботи з поточного ремонту покрівель ліфтових шахт у багатоквартирних будинках.

Зазначимо, що ці роботи проводились за рахунок місцевого бюджету у рамках виконання заходів Комплексної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Слобожанської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки задля покращення технічного стану житлового фонду Слобожанської громади.

Під час робіт було проведено:

- Заміну старого та зношеного покрівельного матеріалу на новий, що дозволить запобігти протіканням та затопленням ліфтових шахт, а також захистити ліфтове обладнання від пошкоджень.

- Герметизацію швів та стиків покрівельного покриття, що додатково захистить ліфтову шахту від проникнення вологи та вітру та дозволить не лише зупинити руйнування конструкцій ліфтової шахти, але й запобігти шкоди майну мешканців будинків.

Ці заходи значно знизять ризик виникнення аварійних ситуацій, пов'язаних з протіканнями та руйнуванням конструкцій ліфтової шахти, продовжать термін безпечної експлуатації ліфтового обладнання та дозволить заощадити кошти на його ремонті та заміні в майбутньому.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org