Освіта

Слобожанський призер Всеукраїнської олімпіади з дослідництва

12.07.2024 10:48
76 Освіта

За результатами фінального етапу Всеукраїнської олімпіади випускного шкільного дослідництва в секції «Екологія та енергозбереження»  Кирило Божков, вихованець гуртка «Основи наукових досліджень» позашкільного підрозділу  Слобожанського ліцею, здобув III місце і нагороджений Дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
Він успішно пройшов відбірковий етап олімпіади з роботою на тему:  «Вплив екологічних чинників на стоматологічне здоров’я учнів Слобожанського ліцею: причинно-наслідковий зв’язок» і в фінальному етапі аргументував актуальність та інноваційність свого проєкту на основі проведених дослідів, аналізу та власних висновків і рекомендацій.

Щиро вітаємо Кирила з черговою і досить вагомою перемогою! Бажаємо подальших успіхів! Хай інтерес до науково-дослідницької роботи сприяє подальшій творчій активності та професійному самовизначенню!

Окрема вдячність науковому керівнику Олені Сергіївні Черемісіній за  мотивацію вихованця та поглиблення його інтересу до дослідницької діяльності, сприянню розвитку дослідницької активності та підготовку призера Всеукраїнської олімпіади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org