Новини

Слобожанська громада розширює сферу послуг у соціальному захисті мешканців громади

11.07.2024 14:26
88 Новини

Соціальний захист є сьогодні основним завданням соціальної політики, яка ставить за мету забезпечення прав і гарантій людини стосовно рівня життя. Сфера дії соціального захисту – це особа, сім’я, їхній добробут, і не лише матеріальний, а й соціальний, тобто покращення соціального самопочуття людини, впевненості у своєму майбутньому.

Сьогодні, 11 липня, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Тетяна Соловйова та головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту деяких категорій осіб управління соціального захисту населення Слобожанської селищної ради Валентина Морариця провели прийом громадян на віддаленому робочому місці в селі Балівка. Було прийнято 10 місцевих мешканців  та 2 мешканця села Партизанське.

Спеціалістами проведена роз’яснювальна робота та надані кваліфіковані консультації щодо пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, призначення та перерахунку пенсій, надання соціальних послуг, житлових субсидій та пільг, матеріальної підтримки мешканців громади.

Нагадуємо, що кожного другого четверга місяця, з 09-00 до 13-00 мешканці села Балівка та найближчих населених пунктів Слобожанської громади можуть звернутися зі своїми питаннями стосовно пенсійного забезпечення за адресою: с. Балівка, вул. Центральна, 47 (приміщення Балівського старостату).

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org