Освіта

Діти «Дивосвіту» дослідили мильні бульбашки!

09.07.2024 13:28
159 Освіта

Спекотного літнього дня, як-от сьогодні, так і хочеться опинитися десь біля води – на березі річки, ставка чи моря. Весела розвага «Шоу мильних бульбашок» з водою просто неба, яку провели музичні  керівники Наталія Мілінковіч та Валентина Кретова, стала ковтком свіжого повітря в літню спеку у Слобожанському «Дивосвіті».

Цікава пригода, що захоплює, бо вихованці розгадували загадкове зникнення мильних бульбашок. За допомогою підказок та загадок розгадали, хто ж цей загадковий викрадач? Ним виявився Клоун Буль (практичний психолог Галина Кобзарь), який разом з дітьми веселився, танцював, брав участь у конкурсах та спостерігав за дивовижними властивостями мильних бульбашок на дослідах.

Дітям ЗДО «Дивосвіт» дуже подобається експериментувати, тож у них завжди є в запасі ідеї цікавих дослідів. Цього разу Клоун Буль запропонував дослідити, що може збільшувати і зменшувати бульбашки, і подивитися, як бульбашка… «дихає». Чи можна пофарбувати бульбашку та зробити її різнокольоровою? Що можна додати у розчин? Діти спробували всі варіанти, які спали на думку. Тож результату вдалося досягти —  бульбашки стали кольоровими!..

 А наприкінці свята веселий Клоун показав вихованцям справжнісінькі фокуси!..  Шоу закінчилося бульбашковою дискотекою, де діти з великою радістю та задоволенням створювали бульбашки самостійно, раділи кожній вдалій спробі. А ще вони  намагались спіймати  сотні яскравих, маленьких, легеньких  та тендітних бульбашок. Протягом дня діти перебували  в гарному настрої, їхні усмішки залишилися на обличчях до кінця дня, і при цьому, головне, вдалося виконати програму загартування та зміцнення свого здоров’я!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org