Освіта

Слобожанський допитливий хімік-природознавець

09.07.2024 08:56
90 Освіта

Кирило Божков, учень 9-Б класу Слобожанського ліцею, відомий серед учнівської молоді Слобожанського численними перемогами в інтелектуальних конкурсах і змаганнях.

Протягом навчального року він продемонстрував високий рівень досягнень з хімії, виконуючи конкурсні завдання у рамках науково-освітнього проєкту  «Арт-простір допитливого природознавця» за освітнім модулем «Магія хімії: мистецтво і наука експерименту».

Наполеглива праця, відповідальність, бажання самовдосконалюватись та розвиватись – складові успіху Кирила.

За результатами комплексних конкурсних заходів Всеукраїнського рівня він ввійшов до списку абсолютних переможців, посів II місце і нагороджений Дипломом II ступеня та Кубком переможця.

Також Кирило отримав три Грамоти переможця в номінаціях:
- «Хімік-теоретик»,
- «Найкращий відео-теоретик»,
- «За волю до перемоги».

Керівник-наставник Кирила, вчитель хімії Лариса Чернова, отримала Подяку від Природничого факультету Українського державного університету імені Михайла Драгоманова за вагомий внесок у розвиток сфери освіти, відданість справі, професіоналізм та відмінну підготовку учня до конкурсу.

Пишаємося та вітаємо Кирила і Ларису Іванівну  з перемогою! Бажаємо не зупинятися на досягнутому та рухатися далі, шляхом нових здобутків та успіхів!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org