Головні новини

Відбулася 36 сесія VІІІ скликання Слобожанської селищної ради

05.07.2024 10:09
148 Головні новини

4 липня відбулася 36 сесія VІІІ скликання Слобожанської селищної ради під головуванням селищного голови Івана Камінського. Порядок денний передбачав обговорення питань чотирьох блоків, які попередньо обговорювались на засіданнях профільних комісій. Перед початком засідання пройшло нагородження Подяками селищного голови здобувачів освіти з числа випускників 11-х класів 2023-2024 навчальних років. За високі досягнення у навчанні, наполегливу працю, проявлену активність, цілеспрямованість, енергійність, щирість, результативність та досягнуті успіхи під час складання національного мультипредметного тесту на 200 балів з англійської мови нагороджено Дар’ю Чуприну - випускницю Балівського ліцею. За високі досягнення у навчанні та закінчення ліцею з відзнакою «Срібна медаль» нагороджено Софію Скакун - випускницю Олександрівського ліцею. За високі досягнення у навчанні та закінчення ліцею з відзнакою «Золота медаль» було нагороджено випускників Слобожанського ліцею : Олександру Антіпову, Аліну Гаюн, Артема Гольцева, Дар’ю Гречко, Анну Крячко, Ольгу Кузьмінову, Анастасію Невеселу, Артема Остапюка, Олександру Подорець та Іллю Стовбуна також випускника Олександрівського ліцею Артема Поліводу.

Іван Камінський розповів всім присутнім, що Слобожанська селищна рада потрапила до Національного реєстру РЕКОРДІВ України та отримала РЕКОРД за участь найбільшої кількості команд в освітній онлайн грі QUIZ Діти, всього в цій грі приймало участь 1186 команд із 23 областей України. Повідомив, що військова частина  А4002 Міністерства оборони України передала ПОДЯКУ депутатському корпусу Слобожанської селищної ради від Командира батальйону, полковника Мирошниченка Р.М. за вагомий внесок у обороноздатності Української Державності та безпосередню підтримку Другого Інтернаціонального Легіону оборони України.

Далі відбулась сесія, на якій депутатський корпус розглянув питання порядку денного, зокрема фінансові, земельні, організаційні та інші питання та ухвалив відповідні рішення.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org