Новини

Санаторно-курортне лікування

01.07.2024 11:25
81 Новини

Управління соціального захисту населення Слобожанської селищної ради (далі -Управління) повідомляє, що окремі пільгові категорії громадян Слобожанської громади мають право отримати матеріальну допомогу на відшкодування витрат за самостійно проведене санаторно-курортне лікування.

Право на відшкодування витрат мають особи, які зареєстровані та проживають на території громади не менше ніж один рік та які перебувають на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, що мають право на пільги, в тому числі внутрішньо переміщені особи.

Зазначені категорії осіб мають право вільного вибору санаторно-курортного закладу України відповідного профілю лікування, крім закладів розташованих на тимчасово окупованих територіях. Відшкодування витрат самостійного санаторно-курортного лікування здійснюється в межах коштів передбачених у селищному бюджеті.

Для отримання компенсації за самостійне санаторно-курортне лікування необхідно звернутися та подати до Управління заяву з необхідними документами, з переліком яких можна ознайомитися на сайті Слобожанської громади за посиланням http://slobozhanska-gromada.gov.ua/uk/documents/item/423.

За отриманням консультації та подання заяви з документами для отримання відшкодування за самостійно проведене оздоровлення та відпочинок дитини у поточному році необхідно звертатися за адресою селище Слобожанське, вул. Василя Сухомлинського, 54-Б,  2-й поверх, каб.215, телефон 056 719 91 85

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org