Освіта

Олімпійський тиждень в "Дивосвіті"

25.06.2024 14:20
151 Освіта

Щорічно, 23 червня, за ухваленням Міжнародного Олімпійського комітету,  у всьому світі відзначають Міжнародний Олімпійський день (International Olympic Day) у пам'ять про відродження олімпійського руху в його сучасному вигляді. Напередодні відкриття ХХХІІІ Олімпійських ігор в столиці Франції Парижі, у ЗДО “Дивосвіт” інструктором з фізкультури Анжелікою АРШАВСЬКОЮ підготовлені й проведені щорічні Олімпійські ігри для здобувачів освіти всіх вікових груп.

Відкрила Олімпійський тиждень в “Дивосвіті” казкова богиня перемоги Ніка (вчитель-логопед Яна КІШКІНА), яка завітала на спортивне свято до дітей, спустившись з Давньогрецької гори Олімп. Разом з вихованцями груп, які представляли Олімпійські символи: олімпійський вогонь, олімпійські кільця, олімпійський прапор, урочисто встановили ці святкові атрибути в центрі спортивної зали закладу.

Яскравим початком спортивних змагань в ЗДО “Дивосвіт” стали виступи з акробатики вихованки групи молодшого дошкільного віку “Хвилинки” Аліси ПАРОВОЇ та вихованки групи молодшого дошкільного віку “Перлинки” Мирослави АГЕЄВОЇ.

Першими демонстрували свої вміння з гімнастики вихованці груп молодшого дошкільного віку. Діти виконували вправи з рівноваги на гімнастичній лаві й демонстрували свою гнучкість у вправі “Полумостик”.

Продовжили Олімпійський тиждень вихованці груп старшого дошкільного віку. Діти проявляли свої чудові вміння з основ спортивних ігор в баскетбол (з влучного кидка м’яча у дитячий баскетбольний кошик) і волейбол (з вміння взаємодіяти з партнером в перекиданні м’яча у парі).

Спортивну естафету перейняли вихованці груп середнього дошкільного віку в змаганнях з легкої атлетики. Діти яскраво демонстрували свою спритність в стрибку у довжину з місця і влучність метання у вертикальну ціль.

Спортивне свято в ЗДО “Дивосвіт” з тематикою Олімпійських ігор проведено з метою приділити увагу зміцненню здоров’я вихованців та з формуванням у них здорового способу життя й пробудження зацікавленості до різноманітних видів спорту. А позитивним фіналом фізкультурної події стало нагородження всіх груп/команд.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org