Культура

В Слобожанському пройшли фінальні змагання «Титани UA»

27.06.2024 14:07
83 Культура

26 червня на базі СК «Слобожанський» пройшов фінальний етап спартакіади Дніпропетровської області серед учасників бойових дій «Титани UA». Ветеранський проєкт «Титани UA» створено за ініціативи начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака та спрямований на підтримку українських захисників після важких поранень, адаптацію їх до життя поза фронтом.

Вітали хлопців з початком змагань заступниця начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай, начальник Дніпровської районної військової адміністрації В'ячеслав Мамонов, селищний голова Іван Камінський та бригадний генерал Збройних сил України, герой України Сергій Сірченко.

У спортивному залі зібралося 9 команд та більше 180 бійців, кожен з них представляв різні райони Дніпропетровької області, зокрема були команди міста Дніпра, Кривого Рогу та військовослужбовці Національної гвардії України. 

Слобожанські воїни представляли громаду у складі команди Дніпровського району. ??Основними видами спорту стали: легка атлетика, дартс, шашки, бомбаскет, веслування на тренажерах, пара пауерліфтинг та настільний теніс. Кожен учасник зміг взяти участь у трьох різних спортивних напрямках.

За результатами насичених та захоплюючих змагань першість здобули воїни Новомосковського району, другими стала команда з Кривого Рогу, Дніпровський район виборов почесну бронзу.

Захід зібрав неймовірну кількість хлопців, які вкотре показали свої сили, мужність та жагу до перемоги не лише на полі бою. Їх змінила війна, але вони продовжують жити та адаптуватися до цивільного життя.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org