Новини

IV щорічний конкурс “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”

28.06.2024 09:29
64 Новини

Департамент економічного розвитку обласної військової адміністрації інформує про запуск IV щорічного Конкурсу історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці” в рамках проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Національною соціальною сервісною службою України та Глобальним договором ООН в Україні.

Конкурс покликаний популяризувати успішну тристоронню співпрацю між секторами та результати їх спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян сильної, незалежної України.

За результатами Конкурсу буде сформовано Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади, який підсвітить успіхи такої співпраці та надихатиме майбутні тристоронні ініціативи.

Якщо у вас є досвід втілення ініціативи/проєкту із залученням трьох секторів, поділіться вашою історією, заповнивши форму до 05 серпня 2024р. включно за посиланням :  https://forms.gle/NNweG2Hgcn2EQDw79.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org