Економіка

До уваги ОСББ та ЖБК Слобожанської громади !

27.06.2024 08:59
104 Економіка

З 7 травня 2024 року стартувала програма, що передбачає часткову компенсацію для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів на встановлення теплових насосів та сонячних панелей, а також на сертифікацію енергетичної ефективності будинків.

Мета програми полягає в збільшенні частки відновлюваної енергетики у вітчизняних системах виробництва електроенергії та тепла, а також в реалізації заходів щодо підвищення енергоефективності та енергетичної безпеки житлового сектора.

Учасниками програми можуть стати ОСББ та ЖБК, які були створені та діють відповідно до Закону України “Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку” від 29 листопада 2001 року № 2866-III та Закону України “Про кооперацію” від 10 липня 2003 року № 1087-IV. Ці об’єднання представляють співвласників багатоквартирних будинків, в яких вони діють.

За додатковою інформацією можливо звернутися до відділу з питань економічного розвитку та інвестицій Слобожанської селищної ради, за адресою: вул. Василя Сухомлинського 56-Б, написати на електронну пошту: invest@slobozhanska-gromada.gov.ua, або за телефоном: (056) 719-91-47.

Детальніше про програму за посиланням: ГрінДІМ - Фонд Енергоефективності (eefund.org.ua)

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що Фонд не надає фінансування на витрати, пов’язані з виконанням будь-яких видів робіт (послуг), а лише на придбання необхідного обладнання та проведення енергоаудиту, що визначено як Прийнятні заходи згідно з цією Програмою.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org