Головні новини

Представники Слобожанської громади відвідали Коростень з офіційним візитом

11.09.2023 12:00
175 Головні новини

У місті Коростень Житомирської області у період з 8 по 10 вересня відбулась зустріч між представниками Слобожанської, Авангардівської та місцевої громади.

В ході зустрічі відбулось знайомство, досягнуті домовленості щодо подальшої співпраці та відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Коростенською міською радою в особі міського голови Володимира Москаленка та Слобожанською селищною радою в особі селищного голови Івана Камінського.

Після зустрічі у міській раді представники громад з Дніпропетровської, Житомирської та Одеської області взяли участь у фестивалі дерунів. Крім представників, які знаходились на Житомирщині, участь у фестивалі взяли і комунальні заклади Слобожанської територіальної громади у онлайн форматі.

Під час фестивалю селищний голова Іван Камінський особисто перейняв дерунярський досвід від міського голови Коростеня, а також голови Клубу любителів дерунів Володимира Москаленка. В результаті наш селищний голова отримав посвідчення почесного члена клубу любителів дерунів.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org