Молодь

День друзів в Олександрівці

07.06.2024 14:16
32 Молодь

9 червня у світі відзначають чудовий день - День друзів. В Олександрівці вирішили не пропускати цю нагоду та привітати друзів. На честь свята, немала компанія зібрала на березі місцевої річки : діти, підлітки і навіть батьки, всі активно та із задоволенням взяли участь у  різноманітних розвагах та активностях.

Почали із руханки, бо ніщо так не заряджає на гарний день, як ранкова зарядка. Далі  грали у рухливі ігри, перетягували канат і не обійшлося без класичної пляжної гри — лімбо, в якій треба пройти під мотузкою, яка щораз опускається нижче. Тут учасники проявили всі свої гімнастичні таланти та кмітливість.

Також у затінку дерев збирали барвисті гавайські буси, якими потім прикрашали і себе, і мам. Було місце для інтелектуальних розваг — розгадування загадок та ребусів.

А далі почалося найцікавіше — пляжні забави. Будували довжезний  піщаний рів  з водою, в ньому — плотини, а по берегах піщані замки. Брудне але надзвичайно веселе заняття. Бризкання водою додало динаміки, а фарби холі — барвистості і всі друзі-учасники свята були в міру мокрі, брудні і кольорові та безмірно щасливі.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org