Новини

«Зелена відбудова України» : опитування для мешканців громади

26.06.2024 08:05
61 Новини

Програма «Чисте повітря для України» заснована неурядовою громадською організацією Arnika (Прага, Чехія) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України, за фінансової підтримки Transition Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Наразі починається новий етап – відновлення довкілля громад України. А саме регіони, що найбільше постраждали від війни. Фокус цього етапу на роботі з громадами. Новий проєкт «Зелена відбудова України стале відновлення постраждалих від війни регіонів» планує залучити 90 громад України.

Основна мета - це підтримка сталої зеленої відбудови регіонів, які постраждали від війни, а також мають інші значні екологічні проблеми, зокрема, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської та частково Херсонської і Донецької областей.  Впродовж першого етапу допомогу отримають 15 громад.

Завдяки роботі українських та закордонних експертів буде створено плани місцевого розвитку та стратегії, спрямовані на розв’язання конкретної екологічної проблеми певної громади. Усі результати та звіти нового проєкту відповідно будуть надані для подальшого використання під час підготовки та оновлення стратегічних документів. 

У зв’язку з чим пропонуємо мешканцям громади пройти опитування, яке допоможе зрозуміти, з якими проблемними питаннями стикаються громади під час війни. Ваша думка є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань проєкту! 

Дані дослідження є першим кроком в реалізації нового дворічного проєкту «Зелена відбудова України: стале відновлення постраждалих від війни регіонів».

Посилання на опитування https://forms.gle/jFbg9UJkyTMRiGxT8

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org