Новини

Участь у форумі Авангардівської громади

25.06.2024 09:04
143 Новини

20-21 червня в Авангардівській громаді (Одеська область) відбувся Форум серед громад-партнерів на тему "Виклики та досягнення у сферах освіти, культури, спорту та соціальній сфері в умовах воєнного стану. Безпека в громаді. Проєктна діяльність". Участь у заході взяли представники Ямпільської (Вінницька область), Коростенської (Житомирська область), Чорноморської, Березівської (Одеська область) міських, Слобожанської (Дніпропетровська область) селищної та Куяльницької (Одеська область) і Привільненської (Рівненської область) сільських громад. Слобожанську громаду представляли: Світлана Вусик - заступниця голови з питань діяльності виконавчих органів, Вікторія Салабай - заступниця начальника управління соціального захисту населення, Людмила Микитьон - начальниця відділу моніторингу місцевих податків та зборів, Альона Чиргин - начальниця відділу з питань економічного розвитку та інвестицій.

«Перед громадами зараз стоїть багато нових викликів, які доводиться долати для розвитку у складних умовах. Обмін досвідом і наочні приклади - це дієвий інструмент для подальших дій з урахуванням можливих ризиків та їх успішного подолання» - зазначив селищний голова Сергій Хрустовський, відкриваючи Форум.

Основними спікери заходу стали керівники відділів та спеціалісти структурних підрозділів Авангардівської селищної ради, які радо поділилися своїми здобутками, напрацюваннями та успіхами реалізованих проєктів, а також дізналися від присутніх колег про їх досягнення та досвід у різних сферах. До слова були запрошені представники громадських організацій, робота яких направлена на розв'язання громадських (суспільних) проблем. Зокрема, ГО «Ветеранс ХАБ ОДЕСА» презентувала свою роботу, що направлена на допомогу ветеранам та членам їх родин, військовослужбовцям, членам сімей загиблих, військовополоненних та зниклих безвісти, волонтерам та добровольцям. Голова Авангардівської громади подякував представникам «Ветеранс ХАБ ОДЕСА» за активну громадську позицію та розбудову громадського суспільства.

Під час зустрічі панувала дружня атмосфера, корисне спілкування, обмін думками та пропозиціями, що лише мотивують до майбутньої плідної співпраці. Подібні заходи об'єднують громади ще більше і допомагають рухатися вперед завдяки здобутому досвіду.

Команда повернулася сповненою нових проєктних ідей для розвитку Слобожанської  селищної громади та готова до їх реалізації!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org