Спорт

Слобожанська громада долучилась до спортивних змагань до Дня фізичної культури і спорту

11.09.2023 10:00
162 Спорт

9 вересня в селищі Магдалинівка Новомосковського району за підтримки Дніпропетровської обласної ради відбулися урочисті обласні фінальні змагання. Цей захід був присвячений Дню фізичної культури і спорту України.

На змаганнях взяли участь і представники Слобожанської територіальної громади, які увійшли в перелік трьохсот спортсменів із 16 територіальних громад, які змагалися у восьми різних видах спорту. Серед учасників були спортсмени з сільських, селищних, та міських територіальних громад нашої області.

Основні результати для команди Слобожанської територіальної громади виглядають наступним чином:

  • Настільний теніс – 1 місце;
  • Шашки – 1 місце;
  • Перетягування канату – 2 місце;
  • Гирьовий спорт – 2 місце (жіночий залік).

Участь у пляжному волейболі взяли серед чоловіків: Володимир Ступаков та Віталій Гладиш; серед жінок – Ганна Городян та Владислава Самойленко. У дартсі взяли участь Анатолій Нечипорук та Валентина Щербатюк.

Урочисте відкриття змагань було доповнене поздоровленням керівника ГО ДТО ВФСТ «Колос» Миколи Береста та голови Магдалинівської селищної ради Володимира Дробітька, які вручили подяки спортсменам за їхній внесок у розвиток фізичної культури та спорту.

Чотири спортсмени із нашої громади –Владислав Ратушняк, Глущенко, Юлія Животова та Віталій Гладиш – отримали такі нагороди за свою багаторічну плідну працю.

Спортсмени Слобожанської громади показали високий рівень підготовки і здобули важливі перемоги для своїх команд. Такі змагання свідчать про важливу роль спорту у формуванні активної та здорової молоді нашої області.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org