Освіта

Перемога у фестивалі педагогічних інновацій «EDU_FEST Dnipro – 2024»

21.06.2024 17:14
157 Освіта

Упродовж березня-червня пройшов щорічний фестиваль педагогічних інновацій освітян Дніпропетровщини «EDU_FEST Dnipro – 2024». Захід організовано за підтримки Дніпровської академії неперервної освіти. Основною метою даною ініціативи стало стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку та задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освітянської галузі Дніпропетровської області, обмін ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації.

У рамках фестивалю проводилась оцінка конкурсних робіт педагогічних працівників у 32 номінаціях, було надіслано більше 600 робіт. За результатами визначено 261 переможець: дипломанти І ступеню – 50 робіт; дипломанти II ступеню – 86 робіт; дипломанти III ступеню – 125 робіт. Зокрема дипломом І ступеню було нагороджено освітян Слобожанської громади. У номінації «Сучасні педагогічні практики в роботі з батьками здобувачів освіти» першість здобули директорка закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу “Дивосвіт” Наталя Тільна та вихователь-методист закладу Алла Ситенко.

Вітаємо з перемогою та пишаємося, адже висока оцінка робіт Слобожанських педагогів свідчить про постійний розвиток, творчий пошук та професійну відповідальність.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org