Новини

Проведення промивки внутрішньобудинкових систем централізованого теплопостачання

20.06.2024 09:23
101 Новини

На виконання рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 17 квітня 2024 року №161 «Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025рр. в Слобожанській селищній територіальній громаді» комунальне підприємство «Керуюча компанія «Перспектива» Слобожанської селищної ради» повідомляє про планове проведення промивки внутрішньобудинкових мереж теплопостачання з метою підготовки до опалювального сезону 2024-2025 років.

Промивка буде проводитися поетапно, по одному будинку, згідно з затвердженим графіком.

Проведення промивки внутрішньобудинкових мереж опалення є необхідним заходом, який дозволяє:

  • -Очистити мережі від забруднень, шламу та іржі. Забруднення, шлам та іржа, які накопичуються в трубах протягом року, погіршують циркуляцію теплоносія, знижують теплообмін та сприяють виникненню корозії. Промивка дозволяє видалити всі ці забруднення, що значно покращує роботу системи теплопостачання.
  • -Знизити рівень шуму в мережах. Шум у трубах теплопостачання, як правило, викликаний завихреннями теплоносія, які виникають через забруднення та нерівномірність потоку. Промивка дозволяє усунути ці причини, а значить, і знизити рівень шуму.
  • -Збільшити термін служби обладнання. Заходи за промивки сприятливо впливають на роботу насосного та іншого обладнання системи теплопостачання, що значно подовжує термін його служби.
  • -Підвищить енергоефективність функціювання систем теплопостачання. Завдяки кращій циркуляції та теплообміну в системі, теплоносій буде ефективніше передавати тепло в батареї, що призведе до зниження його витрат. Це, в свою чергу, дозволить економити теплову енергію та зменшити витрати на опалення.
Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org