Освіта

Призове місце у ХХIV Міжнародному конкурсу з української мови імені Петра Яцика

20.06.2024 09:22
88 Освіта

Призове місце у ХХIV Міжнародному конкурсу з української мови імені Петра Яцика

19 червня в місті Києв відбулося урочисте нагородження переможців ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Серед учасників церемонії була єдина представниця Дніпропетровської області – учениця 3-Б класу Слобожанської початкової школи Єлизавета Талоконова.
Ліза стала переможницею ІІІ (обласного) туру Конкурсу і продовжила боротьбу у (всеукраїнському) турі, посівши призове ІІІ місце.

В церемонії нагородження взяли участь Міністр освіти і науки Оксен Лісовий, уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, представники Ліги українських меценатів, народні депутати та представник Міністерства оборони.

Урочисту атмосферу створювали Президентський оркестр і солісти, у виконання яких звучали Державний Гімн України та пісня «Ой у лузі червона калина…».

Лізу було нагороджено дипломом за 3 місце, а ще вона отримала книги у подарунок. Подячний диплом та подарунки за високий професіоналізм, державницький підхід до справи і патріотизм при підготовці конкурсантки було вручено і вчительці Слобожанської початкової школи Вікторії Семеренко.
Участь в заході залишила незабутні враження і емоції. Вітаємо ученицю з визначною подією, бажаємо подальшого зростання та нових перемог!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org