Освіта

ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо – юнацької  військово – патріотичної гри « Сокіл»

17.06.2024 15:00
118 Освіта

Завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо – юнацької  військово – патріотичної гри « Сокіл» ( « Джура ») 2024 , який проходив з 5 по 14 червня в онлайн – форматі.

За першість області змагалися команди молодшої, середньої, старшої вікових груп. Старшу вікову категорію представляли 23 рої. Слобожанську громаду  представив рій «Балівська Січ» Балівського ліцею (старша вікова категорія).

Молоді джури брали участь у таких конкурсах:

відун – інтелектуальний вебквест із загальної історії України, рідного краю, історії українського козацтва та Збройних Сил України;

конкурс надання долікарської допомоги “Рятівник”;

змагання “Пластун” (спортивне орієнтування);

конкурс “Загальна туристська підготовка”;

конкурс звітів про роботу роїв.

конкурс буктрейлерів. 

Рій «Балівська Січ» показали дуже хороші результати з усіх конкурсів і зайняли ІV командне місце!

Також Рій «Балівська Січ» брав активну участь у Всеукраїнському флешмобі Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Мотивуй, надихай та дій», за що був нагороджений грамотою учасника.

Рій «Нескорені» Балівського ліцею (середня вікова категорія) брав участь у Фестивалі – огляді «Ватра – 2024», який був присвячений Дню Героїв, і був нагороджений дипломом  лауреата від Українського державного центру  національно – патріотичного виховання.

Вітаємо  рій «Балівська Січ» і  рій «Нескорені». виховника роїв  Олександра Погрібного за належну підготовку і виступ команд! Бажаємо не зупинятися на досягнутому і прагнути вищих перемог!

 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org