Молодь

У Слобожанському зустріли бронзових призерів «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

18.06.2024 13:07
123 Молодь

17 червня, громада зустрічала бронзових призерів Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Ними стала команда Слобожанського ліцею з футзалу. Хлопці - чемпіони Дніпропетровської області і боролися за перемогу вже на всеукраїнському рівні. Неймовірна серія пенальті в 1/4 фіналу, яка принесла спортсменам першу перемогу з рахунком 4:2 проти Коростенського міського ліцею №2 ім. В. Сингаївського. У півфінальному поєдинку Слобожанські спортсмени поступилися команді Зорянського ліцею з Рівненщині та привезли додому бронзу.  Зустрічали призерів на подвір’ї рідного Слобожанського ліцею начальник Дніпровської районної військової адміністрації В’ячеслав Мамонов, секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов, заступниця селищного голови Олена Вергейчик, директорка ліцею Лариса Невесела, начальник гуманітарного відділу Микола Шеремет, вчителі, учні та батьки. Слова вдячності, радості та захоплення лунали на адресу футболістів.

«Пишаємося вами хлопці, адже ви прославили Слобожанську громаду на всю Україну ! Бажаємо не зупинятися на досягнутому. Сил вам, енергії та наснаги для подальших перемог!» - зазначив перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов.

Щоб перемога була ще солодшою, спортсмени отримали смачні подарунки : кекси, пряники та цукерки. Талановита молодь Слобожанської громади вкотре доводить, що саме за ними велике майбутнє цілої країни.

Відео зустрічі можна переглянути за посиланням.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org