Головні новини

Селищу Слобожанське - 36 років

09.09.2023 08:00
510 Головні новини

Шановна Слобожанська територіальна громада!

36 років тому, в ці дні було утворено селище міського типу Слобожанське. Це свято для всіх, хто народився та виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливими традиціями та славною історією.

У Слобожанському завжди жили та живуть талановиті, щирі, добрі та працьовиті люди. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці Слобожанське, як і вся територіальна громада – живе та процвітає. Для когось наше селище стало новою домівкою через повномасштабне вторгнення російської федерації, але ви знайшли себе тут, створивши свій рідний та сімейний куток. Саме завдяки незламності нашого селища, ми кожного дня – наближаємось до спільної перемоги України, над усіма ворогами.

Дякуємо всім, хто не тільки на словах, а й конкретними справами розбудовує та зміцнює нашу спільну домівку. Від щирого серця вітаємо всіх вас з 36 днем народження нашого селища! Нехай у кожному будинку панує спокій, здійснюються найсміливіші бажання та наша спільна мрія – перемога нашої України. Хай квітне наше рідне Слобожанське!

Слава Україні! Героям Слава

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org