Культура

У бібліотеці Слобожанського відбулася творча зустріч з Надією Таршин

14.06.2024 15:39
121 Культура

13 червня у бібліотеці селища Слобожанське відбулася творча зустріч з поетесою, волонтеркою, громадською діячкою. Цього разу до своїх читачів завітала Надія Павлівна Таршин – Почесна громадянка Слобожанської громади, засновниця та голова ГО «Патріотичне об’єднання «Оріяна»», авторка восьми поетичних збірок: «Дзвони», «Шепіт землі», «Срібні дороги», «Гомін», «Відлуння», «Ключ від неба», «Лінія розмежування», «Формула життя». 

У 2021 році вийшла її книга «Краплина добра: волонтерська хроніка». У цьому році Надія Павлівна відсвяткувала свій ювілей. На заході також зібралися однодумці поетеси : Світлана Іванченко – Мама Героя, співзасновниця ГО «Патріотичне об’єднання «Оріяна»» волонтерка з багаторічним стажем; Лариса Балашова – громадська діячка, волонтерка з багаторічним стажем; письменниця, поетеса та краєзнавиця Підгородненської громади – Лариса Омельченко.  

Цікаве спілкування між авторкою та гостями, обговорення важливих тем сьогодення та невимушена атмосфера панувала в бібліотеці селища. Надія Таршин розповідала про волонтерську діяльність та декламувала вірші зі своїх збірок «Лінія розмежування» та «Формула життя».

Також всіх присутніх порадував виступ Злати Кравченко, учениці Слобожанської мистецької школи, з піснею «Квітка».

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org