Економіка

Мінреінтеграції

03.06.2024 10:22
99 Економіка

За ініціативи Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України 31 травня 2024 року відбулася нарада присвячена стану реалізації проектів міжнародної технічної допомоги УФСІ VII, УФСІ VIII та УФСІ IX які реалізуються за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW) за сприяння Мінреінтеграції, виконавець проєкту Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ), під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини ВЕРЕЩУК.

До заходу долучилися:

Андрій ЛАКТІОНОВ - виконавчий директор Українського фонду соціальних інвестицій;

Віталій ШМІРИГА - представник Кредитної установи для відбудови (KfW);

Артур БРОДЗІНСЬКИЙ - директор Першого регіонального представництва УФСІ.

Та представники громад Київської, Харківської, Хмельницької, Львівської Дніпропетровської областей.

Слобожанську громаду представляли:

Ігор ШАПОВАЛОВ - перший заступник селищного голови;

Світлана ВУСИК - заступник голови з питань діяльності виконавчих органів;

Та керівники відділів виконавчого комітету Слобожанської селищної ради які дотичні до реалізації чотирьох таких інвестиційних проєктів:

«Покращення умов надання медичної допомоги у Слобожанській амбулаторії ЗПСМ ЦПМСД смт Слобожанське, Дніпропетровська область/KfW» (УФСІ VIII). (Реконструкція лабораторного корпусу громадського будинку під розміщення Слобожанської АЗПСМ КНП «ЦПМСД» ССР» за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, смт Слобожанське, вул. Будівельників, 3). Ремонтні роботи виконані на 92%;

 

«Покращення умов надання медичної допомоги у дитячому інфекційному відділенні Слобожанської центральної лікарні, Дніпропетровська область/KfW» (УФСІ VIII) (Капітальний ремонт дитячого інфекційного відділення  КП "Слобожанська центральна лікарня" Слобожанської селищної ради за адресою: Дніпропетровська область,  Дніпровський район, м. Дніпро, вул. Холодильна, 60), на етапі виготовлення ПКД;

 

«Створення житлових умов для ВПО в с. Олександрівка, по вул. Доновського,77, Дніпровського району, Дніпропетровська область (квартири для тимчасового проживання ВПО) / KfW» (УФСІ IX), (Реконструкція гуртожитку під багатоквартирний житловий будинок  для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (ВПО) за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, с. Олександрівка,вул. Доновськго,77) на етапі підготовки документів для проведення тендерних процедур на виконання будівельних робіт;

 

«Створення житлових умов для ВПО в с. Балівка, по вул. Калинова,39, Дніпровського району, Дніпропетровська область (квартири для тимчасового проживання ВПО) / KfW» (УФСІ ІХ) (Реконструкція об’єкту незавершеного будівництва по вул. Калиновій, 39а, в с. Балівка Дніпропетровської області, Дніпровського району), на етапі виготовлення (ПКД).

Головними питаннями для обговорення стали: етапи реалізації проєктів, наявність та технічне забезпечення укриття і його пріоритетність у будівництва вищезгаданих об’єктів.

За підсумками наради визначено пріоритетні напрямки та строки їх виконання, наступна така зустріч заплановано на кінець червня 2024 року.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org