Освіта

У Партизанському ліцеї пройшов семінар для фахівців дошкільної освіти

14.06.2024 08:00
105 Освіта

13 червня на базі дошкільного підрозділу Партизанського ліцею пройшов семінар «Театралізована діяльність та художнє слово, як засоби розвитку компетентностей дітей дошкільного віку» для директорів ЗДО, заступників директорів ліцеїв та вихователів.

Основною метою зустрічі стало розширення знань педагогів щодо впровадження театралізованої діяльності та використанні художнього слова у роботі з дошкільнятами, розгляд даних аспектів, як засоби розвитку компетентностей дітей дошкільного віку та визначення їх ролі у вихованні всебічно розвиненої особистості.

Семінар мав в собі велику кількість практичних вправ, зокрема вправа для розвитку комунікаційних навичок «Квітка твердження» та дитячі завдання на логіку та увагу «Відгадай казку та склади її пазл». Вихователька дошкільного підрозділу Партизанського ліцею Валентина Гунько презентувала свою доповідь на тему «Роль театралізованої діяльності у розвитку компетентностей дітей дошкільного віку», розповіла колегам-гостям про досвід роботи педагогічного колективу у використанні театру, як засобу розвитку та виховання дошкільнят. Окрім нової цікавої інформації, присутні взяли участь у театралізованій виставі «Пластична імпровізація» та познайомилися з театром повітряних кульок. Також вихователі Партизанського ліцею показали казкових героїв для лялькових театрів, які виготовили власноруч.

Фінальною частиною зустрічі став обмін враженнями та вдячність за чудовий семінар. Фахівці дошкільної освіти вкотре підкреслили для себе важливість інтерактивних та театралізованих занять для малечі.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org