Економіка

Зустріч невеликих громад

14.06.2024 10:26
144 Економіка

Днями заступниця селищного голови з фінансово-економічних питань Слобожанської селищної ради Світлана Вусик представляла Слобожанську громаду на зустрічі невеликих громад в офісі ПРООН, місто Київ. На заході також були присутні громади,  проєкти яких відібрано для реалізації в межах “Програми з відновлення України”, що фінансуються в межах фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) за підтримки ПРООН в Україні.

Заступниця селищного голови презентувала актуальні результати реалізації проєктів, які впроваджуються в громаді в межах вищезгаданої Програми, та озвучила пріоритетні проєкти, які потребують додаткового фінансування для вирішення безпекових питань в Слобожанській громаді.

 У зустрічі взяли участь:

- представники Групи технічної підтримки ПРООН на чолі з національним менеджером проєкту, керівником ГТП ПРООН Ігорем Кістеньовим-Кавказьким;

- представники Європейського інвестиційного банку: старша спеціалістка із кредитування Вайолейн Сільвестро та інженер дирекції проєктів Павло Новак;

- заступниця начальника відділу міжнародних проектів Департаменту впровадження пріоритетних проектів регіонального розвитку Міністерства розвитку громад і територій України Юлія Тараканова;

- представники громад з Дніпропетровської та Вінницької областей.

Дякуємо представникам ПРООН, ЄІБ, Міністерству регіонального розвитку та інфраструктури за підтримку Слобожанської громади, яка є бенефіціаром у 3-х проєктах «Програми з відновлення України».

Нагадаємо, що сьогодні тривають будівельні роботи по 2-х об’єктах, а саме: «Нове будівництво Центру надання адміністративних послуг за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, смт Слобожанське, вул. 8 Марта», та «Будівництво амбулаторії за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, с. Олександрівка, вул. Центральна».

По третьому об’єкту «Капітальний ремонт Блоку Б (неврологічне відділення) та Блоку В(консультаційно- діагностична поліклініка (КДП)) КП "Слобожанська центральна лікарня" Слобожанської селищної ради за адресою: Дніпропетровська область, м. Дніпро, вул. Холодильна, 60», проводиться підготовка тендерної документації.

Ми отримали можливість для реалізації важливих проєктів і, незважаючи на військовий стан, за підтримки уряду України, ЄІБ та ПРООН в Україні продовжуємо створювати комфортні умови для надання якісних послуг населенню у відповідності до Стратегії розвитку Слобожанської громади до 2027 року.

З презентацією також можна ознайомитися у вкладенні.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org