Новини

Перемога у конкурсі дитячих малюнків «Я у майбутньому»

14.06.2024 15:00
95 Новини

Напередодні свята до Міжнародного Дня захисту дітей, департаментом соціального захисту населення Дніпропетровської обласної державної (військової) адміністрації спільно з Радою з питань внутрішньо переміщених осіб при Дніпропетровській обласній військовій адміністрації для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб пройшов конкурс дитячих малюнків на тему «Я у майбутньому». 

Вікові категорії учасників конкурсу: 3 – 6 років; 7 – 10 років, 11 – 14 років, 15 – 17 років (по 2 переможця у кожній категорії).

Участь взяли і діти з числа внутрішньо переміщених Слобожанської громади, а саме подали 34 дитячих малюнки. Юні митці вкотре здивували цікавими ідеями, які втілили на папері та незвичними підходами до створення власних шедеврів на тему майбутнього очима дитини.
За підсумками конкурсу переможницею зі Слобожанської громади стала учениця Слобожанського ліцею Аміна Гасанова, 8 років. Дівчинка разом з сім’єю переїхала до селища з Донецької області.

Вона була нагороджена подарунками від департаменту соціального захисту населення обласної державної (військової) адміністрації та Слобожанської селищної ради.

Вітаємо переможницю та дякуємо всім учасникам конкурсу за проявлену творчість! Бажаємо нових успіхів у майбутньому, щасливого дитинства та мирного неба над головою!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org