Культура

«Арт-простір у вашому дворі» на ж/м «Молодіжний»

13.06.2024 14:51
109 Культура

В Слобожанському продовжується проєкт «Арт-простір у вашому дворі». Команда Слобожанського центру культурних послуг спільно з фахівчинями місцевої бібліотеки на цей раз завітали на ж/м «Молодіжний». Вчора, 12 червня, дітей та дорослих не тільки розважали, а й навчали. Інтерактивні ігри, майстеркласи та культурні вікторини для дорослих, за вірні відповіді кожен отримав подарунки від Дитячого фонду ООН, UNICEF. Майстриня аквагриму Софія розмальовувала малечу, перетворюючи їх на котиків, зайчиків та навіть квіткових фей. Музичним супроводом заходу став виступ Анастасія Картвелішвілі, яка порадувала учасників та глядачів сучасними українськими піснями. Не обійшлося і без ансамблю української пісні «Слобожаночка», їх запальний спів не залишив байдужим нікого, це був справді творчий тандем артистів та жителів громади, співали усі.

Активні жителі ж/м «Молодіжний» підготували смаколики для дітей та організували додаткові місця для сидіння глядачів, щоб всі охочі з комфортом переглядали виступи артистів.

Новий творчий проєкт літнього сезону «Арт-простір у вашому дворі» став яскравим доказом того, що культурні заходи здатні об'єднувати людей, дарувати радість та натхнення.

Слідкуйте за анонсами, бо літо в Слобожанському обіцяє бути яскравим!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org