Освіта

День кращих друзів в ЗДО «Дивосвіт»

12.06.2024 10:04
81 Освіта

Незвичайне, гарне свято завітало у садок.

Скільки хлопчиків й дівчаток, скільки дружніх тут діток.

Ви навколо озирніться, одне одному всміхніться.

Хто сварився – помиріться, добрим словом поділіться!

8 червня одне з найважливіших свят усього людства — Міжнародний день дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі. У цей день необхідно проводити час зі своїми друзями, висловлювати їм свою любов і повагу.

Навряд чи хтось може сказати, що йому легко прожити без дружби. І справді, як важливо, коли в радості чи в горі поряд є той, хто зможе тебе підтримати. І як важливо, коли перші зародки справжньої міцної дружби зароджуються вже в дошкільні роки. А підтримати прагнення вихованців дружити і було покликане наше свято, свято справжньої дружби.

Оскільки 8 червня припадає на вихідний – ЗДО «Дивосвіт» відзначав це свято 10 червня. В цей день у «Дивосвіті» пройшли яскраві дійства, розваги, естафети, конкурси, які дали змогу об’єднати дітей, висловити приємні слова друзям, проявити свої найкращі дружні почуття, довести, що з другом весело не лише грати разом, а й працювати, виконувати різноманітні завдання.

Упродовж свята лунали пісні, пройшли тематичні бесіди в старших групах «Як будемо в дружбі жити - нас нікому не зломити".  Особливе задоволення вихованці отримали від музичної розваги «Дружба та мир значно кращі за сварку» та конкурсу малюнку на асфальті «Дружба – це…». А головною героїнею свята була бабуся Мотря, яка розповіла діткам казку «Як Сірко і Мурко подружилися». Котик Мурко і Песик Сірко нарешті подружилися, і саме вихованці Дивосвіту навчили героїв казки доброї народної мирилки та запропонували пограти в гру «Знайди друга».  Свято закінчилось веселим таночком «Дружба».

Вихованці закладу  були в захопленні від проведеного свята, бо що є кращим, аніж грати, співати, танцювати  у великому колі друзів.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org