Оголошення

Дводенний навчальний захід для жінок

08.09.2023 10:00
230 Оголошення

Жінки, які бажають відкрити власну справу в сфері легкої промисловості, чи подбати про її розвиток, мають можливість взяти участь в дводенному навчальному заході, який відбудеться 18-19 вересня 2023 року в місті Дніпро.

Даний захід покликаний сприяти розвитку економічного потенціалу жінок, що належать до вразливих категорій населення, таких як ВПО, жінки з інвалідністю та інші групи.

Мета даного заходу – надати мотивованим жінкам розуміння щодо процесів бізнес планування та ціноутворення в сфері легкої промисловості, а також розуміння процесів легалізації такої діяльності, шляхом створення суб’єктів господарювання та організації належного фінансового обліку.

Навчальний захід пройде у двох форматах:

20 учасниць у форматі офлайн; 20 учасниць - онлайн.

Участь у заході безкоштовна.

До участі запрошуються зацікавлені представниці територіальних громад Дніпропетровської області, а також представниць мікробізнесу в швейній галузі, які бажають систематизувати власний бізнес та потребують допомоги у бізнес-плануванні.

Для того, щоб отримати запрошення на навчальний захід, необхідно до 12 вересня 2023 року (включно) заповнити гугл-форму за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsyNhA4fQG_9uqScFXi_IcX7Fl7ySH62_vtgR71lr35Q-Ivw/viewform

Довідково: навчальний захід відбудеться за ініціативи Дніпропетровської обласної військової адміністрації у співпраці з БО “Всеукраїнський благодійний фонд “ГОРЄНІЄ” та за підтримки проєкту Уряду Канади “Підтримка економічного розвитку жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні” (SEW Ukraine).

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org