Культура

Фестиваль молодіжного аматорського кіно «Світ непереможних»

08.09.2023 08:00
168 Культура

До Дня молоді, за участю чотирьох міжнародних партнерів - Слобожанської громади (Україна), муніципалітету Адажі (Латвія) та муніципалітетів Шакяй та Купишкіс (Литва), відбувся Фестиваль молодіжного аматорського кіно «Світ непереможних», ініціатором якого був виконавчий комітет Слобожанської селищної ради.

В рамках кінопроєкт автори відеоробіт показали яскраві моменти життя своїх громад, популяризуючи власну національну культуру та молодіжне кінематографічне мистецтво.

У соціальних мережах фестивальні роботи подивилося близько 1500 користувачів, у тому числі та на сторінки міжнародних партнерів Слобожанської громади.

Фестивальні роботи вплинули на багато сердець і відкрив нові горизонти для розуміння та співпраці між нашими громадами.

Найголовнішим результатом Фестивалю є те, що в ньому перемогла дружба (зважаючи, що відео учасників набрали приблизно однакову кількість переглядів і лайків). Учасники не змагалися між собою, а навпаки, об'єдналися, щоб разом відкрити світ і поділитися ним один з одним. Ця дружба між нашими громадами є найціннішим надбанням, і вона має продовжуватися та розширюватися.

На завершення, хочемо подякувати всім, хто брав участь у цьому заході, а також нашим міжнародним партнерам за їх підтримку та співпрацю. Нехай цей Фестиваль стане тільки початком нашого шляху до нових досягнень та спільних проєктів.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org