Культура

В Слобожанському стартував творчий проєкт «АРТ ПРОСТІР»

07.06.2024 15:21
130 Культура

6 червня в селищі Слобожанське стартував творчий проєкт літнього сезону «АРТ ПРОСТІР». Першою локацією став дитячий майданчик по вулиці Василя Сухомлинського, недалеко від ЗДО «Червона шапочка». 

Команда Слобожанського центру культурних послуг спільно з фахівчинями місцевої бібліотеки провели активності для жителів селища. Малеча танцювала веселі руханки, змагалася в різноманітних творчих завданнях, отримуючи за це подарунки та сувеніри, взяла участь у вікторині «7 питань про Слобожанське», а також майстеркласі з виготовлення «Ляльки-мотанки». Приємним сюрпризом для всіх присутніх став аквагрим від волонтерок проєкту «АРТ ПРОСТІР» Софії та Анастасії, які розмалювали захід яскравими фарбами на щічках та руках маленьких жителів.
 
Ансамбль української пісні «Слобожаночка» заспівав народні пісні разом з глядачами та влаштував яскравий театралізований мініконцерт. 

Дружня атмосфера, гучні оплески та щирі посмішки супроводжували весь захід, адже кожен з присутніх знайшов собі заняття до душі. 

Радіємо, що має можливість проводити такі зустрічі та відпочивати разом ! Слідкуйте за анонсами, бо літо в Слобожанському лише почалося!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org