Інвестиції

Програма захисту та відновлення засобів до існування в Україні

07.06.2024 11:47
131 Інвестиції

Данська рада у справах біженців (DRC) є провідною міжнародною гуманітарною організацією, яка надає підтримку біженцям та внутрішньо переміщеним особам (ВПО) під час переміщення, вимушеної еміграції, розміщення та інтеграції на новому місці або після повернення. Організація надає захист та рятівну гуманітарну допомогу.

Економічне відновлення!

- Наразі ДРБ в Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Херсонській областях відкриває грантову програму для бізнесу. Ця програма має на меті допомогти малим та середнім підприємствам та підприємцям подолати наслідки війни.

- Данська рада у справах біженців (DRC)  прагне застосувати найкращі бізнес-практики, щоб підприємства та підприємці могли підвищити свою продуктивність та ефективність. Крім того, ціллю програми є створення робочих місць для людей, які постраждали від конфлікту.

- Грантова програма реалізується завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Бюро з питань гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

- Грантова підтримка малого та середнього бізнесу — приймаються заявки

-  До $5000

- Допомагаємо підприємствам і підприємцям долати негативні наслідки війни та сприяємо збільшенню робочих місць.

Грант може піти на покриття різноманітних витрат:

- придбання обладнання

- оплата оренди приміщення

-  оплата лізингу обладнання

- інші актуальні потреби бізнесу

- Додатково до гранту програма передбачає до 5 годин бізнес-консультацій (бухгалтерський облік, маркетинг, юридична допомога тощо).

Умови участі:

- Заповніть аплікаційну форму (посилання буде наведене нижче)

- Необхідно працевлаштувати особу, яка постраждала від війни принаймні на 6 місяців.

- У встановлені терміни вам потрібно надати звіт про те, як отримані кошти були використані на цілі, визначені програмою.

- Хто може отримати допомогу?

- Приймаються заявки від підприємств і підприємців, розташованих у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській та Запорізькій областях.

- У пріоритеті підприємства та ФОПи, які відчули негативні наслідки війни та реалізують чи виробляють товари або надають послуги для покриття базових потреб населення.

- Зверніть увагу: кількість грантів обмежена і посилання для реєстрації може бути закрито, якщо набереться необхідна кількість учасників.

Грантова допомога можлива завдяки підтримці американського народу, наданій через Бюро з питань гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Ваші скарги, звернення та пропозиції направляйте на пошту:

UKR-feedback@drc.ngo або телефонуйте 0 800 33 95 18 (пн-пт 9:00-17:00).

Дізнатись більше і подати заявку можна за посиланням

Хто такі DRC?

- DRC працює в Україні з 2014 року. Після 24 лютого 2022 року DRC розпочала багато секторне реагування на масштабну гуманітарну кризу.

- За 2023 рік DRC підтримала понад 3 мільйонів людей за такими напрямками, як соціально-правовий захист, розбудова спроможності громадянського суспільства, економічне відновлення, відбудова житла та розміщення, гуманітарне роззброєння та миробудівництво.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org