Культура

В Слобожанській громаді пройшли заходи до Міжнародного дня захисту дітей

03.06.2024 14:47
94 Культура

Щороку, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини і нагадати суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Попри воєнні реалії в Україні, щасливе дитинство кожного маленького українця є запорукою успішної держави, адже вони її справжнє майбутнє.

В Слобожанській громаді пройшли розважальні та спортивні заходи, приурочені до свята. В кожному населеному пункті було організовано активності на радість Слобожанській малечі. Зокрема, в Партизанському до дітей завітала весела та енергійна - лялька ЛОЛ, яка допомагала пройти всі станції «Щасливого дитинства».

Яскравими фарбами був розмальований захід в Степовому : окрім драйвової анімаційної програми, танцювального марафону та спортивних естафет відбулася справжня битва фарбами Холі.

В Олександрівці захід до Дня захисту дітей зібрав велику кількість бажаючих для творчості крейдою на асфальті, майстеркласу з орігамі та турніру з дартсу.

У селі Балівка розцвіла «Країна мрій» даруючи дітям щирий сміх та віру в дива. Тут і веселі танці, книжкова виставка сучасної дитячої літератури, конкурси та солодкі подарунки кожному маленькому учаснику.

В Слобожанському 1 червня дитячі розваги тривали цілий день. Кожен міг обрати собі заняття до душі. Веселі ігри, конкурси та майстеркласи з виготовлення саше та іграшок-антистрес. Далі юні шукачі пригод вирушили у захоплюючу квест-гру та показали чудові результати роботи в команді.

На тенісному корті в Слобожанському проходили змагання з фізичної підготовки, де кожен з маленьких учасників показав свої спортивні навички та отримав нагороди.

Ближче до вечора настав час для сімейного Астрономічного квізу, з цікавими завданнями та призами від онлайн школи англійської мови EnglisHouse.

Також на території громади запрацювали літні кінотеатри під відкритим небом, зокрема в селищі Слобожанське жителі зібралися на перегляд зворушливого мультфільму "Нарешті вдома".

У часи, коли війна намагається забрати з дитячого життя безтурботність та щиру радість ми продовжуємо створювати для них казку та дарувати позитивні емоції. Діти мають насолоджуватись  дитинством, де не буде місця  жорстокості та насильству. Зростати у безпеці, батьківській турботі і любові,  розвивати  власні здібності й таланти, щоб стати гідними громадянами своєї держави.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org