Освіта

В Слобожанському пройшли випускні зустрічі 4-их класів

31.05.2024 12:15
133 Освіта

30 травня учні 4-х класів Слобожанської початкової школи зібралися на випускні зустрічі, щоб попрощатися з першою своєю шкільною сходинкою до неосяжної і мудрої Країни Знань – початковою школою. Цікаво і весело пройшов випускний у формі квесту. Свято для випускників провели працівники Слобожанської початкової школи разом зі спеціалістами Слобожанського центру культурних послуг.

Зустрічали дітей Пес Патрон і Капелюшник, які розказали про правила проходження квесту та вручили 4 командам карти з маршрутом руху. На станціях учнів вже чекали літературні герої: українка, Піратка, Чирвова Королева і принцеса Рапунцель. Успішно виконані завдання на кожній зі станцій надавали учням переможні літери, які згодом були складені у кодове слово свята – ДЗВОНИК. Також Пес Патрон та Капелюшник провели для маленьких випускників веселу спортивну руханку.

Після квесту вчителі запросили дітей на останній урок в початковій школі. Щемливі слова, смуток прощання з першою вчителькою і рідною школою перепліталися з радістю від усвідомлення учнями себе в новій ролі – п’ятикласників та  настанням довгоочікуваних канікул. До привітань долучилася директорка школи Валентина Полупанова, яка побажала школярам нових успіхів та перемог.

Для маленьких випускників вже пролунав останній дзвоник, сповіщаючи про завершення одного важливого етапу шкільного життя та початок нового. Вітаємо учнів з завершенням першої важливої шкільної сходинки, нехай легкою буде ваша подальша дорога шляхами Країни знань!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org