Освіта

Останній дзвоник пролунав для 9-класників Слобожанського ліцею

31.05.2024 11:09
91 Освіта

30 травня відбулося свято Останнього дзвоника для випускників 9-х класів Слобожанського ліцею. Для тих, хто обрав для себе вступ до коледжів та професійних училищ – це свято прощання зі школою, а для інших - це вступ до профільних класів ліцею і початок літніх канікул!

Подвір’я ліцею вперше за довгий час ожило : цього дня до школи завітали не лише винуватці свята, а й їх родини. Дзвінкий гомін та святкова атмосфера панувала навколо. З вітальними словами до всіх присутніх звернулися начальник гуманітарного відділу Слобожанської селищної ради Микола Шеремет та директорки ліцею Лариса Невесела.

Гарні, тендітні та вже такі дорослі - учні 9 класів кружляли у вальсі, зачаровуючи всіх присутніх. Також випускники підготували музичне вітання батькам: сучасне і водночас зворушливе. Родини теж не забарилися зі словами вдячності на адресу дітей та вчителів. Останній дзвоник став святом спогадів, тепла та щирості. 

Нехай світлою буде життєва дорога випускників, наповнена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org