Культура

У Слобожанському відбувся звітний концерт мистецької школи

31.05.2024 16:57
106 Культура

30 травня, на сцені Слобожанського центру культурних послуг пройшов звітний концерт Слобожанської мистецької школи. На заході були присутні секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, працівники комунальних закладів, молодь та жителі громади. Традиційно, наприкінці весни учні звітують про свої досягнення за весь навчальний рік. Вже відбулися академічні концерти, іспити, які діти склали успішно та засяяли перед громадою. Відкривали концерт дзвінкими голосами учні молодших класів з піснею «Казкові мрії». Свої досягнення за рік продемонстрував оркестр народних інструментів під керівництвом Олександра Акопян, виконавши всім відому ліричну та романтичну мелодію пісні «Журавлі».

Протягом навчального року учні школи взяли участь більш ніж у 100 фестивалях і конкурсах різного рівня: регіональні, обласні, Всеукраїнські та Міжнародні. У творчих досягненнях є Гран-прі та майже 200 перших місць.  Зі сцени лунали  сучасні та класичні музичні твори у виконанні талановитих Слобожанських співаків та музикантів. Захід був повним на творчі колоборації та неочікувані дуети, поєднувалися не лише скрипалі, флейтисти та піаністи. Пісня Тото Кутуньо «Soly» зазвучала по новому у виконанні музичної родини – Галини, Павла та Андрія Павликів. 

Фінальним нотами стали виступи хору учнів старших класів «Квітка надії» з піснею «Шум» та «Україна». Пишаємося Слобожанськими талантами, бажаємо творчого натхнення та сил для нових звершень!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org