Освіта

У Слобожанській громаді відзначили кращих учнів закладів загальної середньої освіти

30.05.2024 11:07
115 Освіта

Вчора, 29 травня в Слобожанському ліцеї відзначали кращих учнів закладів загальної середньої освіти. Ними стали переможці Всеукраїнських предметних олімпіад, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН України, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та спортивних всеукраїнських  змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Окрему вдячність отримали і вчителі-наставники, чий професіоналізм, самовіддана праця, терпіння та чуйність надихали школярів на перемоги. 

Нагороджували школярів та освітян перший заступник Слобожанського селищного голови Ігор Шаповалов, начальник гуманітарного відділу Микола Шеремет та директорка ліцею Лариса Невесела. На заході також були присутні представників Слобожанського, Партизанського, Балівського та Олександрівського ліцеїв.  Зі сцени лунали святкові музичні, гімнастичні та вокальні номери у виконанні талановитої молоді громади. Зокрема присутні отримали танцювальне привітання від хореографічного колективу «DELIGHT».

Пишаємося Слобожанськими школярами, які ніколи не зупиняються на досягнутому – навчаються, розвиваються та рухаються вперед. Окрема вдячність вчителям та наставникам, які попри складні часи для України продовжують навчати та мотивувати учнів. Бажаємо всім успіхів, натхнення та підкорення нових освітніх вершин.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org