Новини

Круглий стіл з громадською організацією “У ЄДНАННІ СИЛА”

07.09.2023 10:00
132 Новини

У середу, 6 вересня, працівники відділу соціального захисту населення та комунального закладу “Центр надання соціальних послуг” Слобожанської селищної ради взяли участь у засіданні круглого столу “Проблеми жінок Слобожанської громади в контексті соціально-психологічної адаптації в умовах воєнного стану в Україні”, який націлений на висвітлення проблемних питань жінок під час війни, покращення емоційного стану та формування психологічної стійкості жінок громади.

Засідання організовано громадською організацією “У Єднанні Сила” з метою соціального дослідження проблемних питань жінок, які мешкають чи працюють на території Слобожанської громади, в т. ч. внутрішньо переміщених осіб, та подальшого узагальнення отриманої інформації і за можливості надання психологічної допомоги відповідними фахівцями різних сфер діяльності.

По закінченню засідання голова та його заступник громадської організації “У Єднанні Сила” подякували за організацію роботи Слобожанської селищною радою та її структурними підрозділами і надання необхідної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані на території громади, адже переважно це жінки, які під час війни знаходять сили для надання допомоги іншим і не залишають їх проблеми поза увагою.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org